Anar directament al contingut

Saló Nàutic Internacional de Palma

Saló Nàutic Internacional de Palma
Fins el 2 de maig es celebra al Moll Vell del Port de Palma la XXI edició del Saló Nàutic Internacional de Palma, organitzat per Fires i Congressos de Balears amb la col·laboració de Ports de Balears.

Un any més, la principal mostra flotant del Mediterrani, comptarà amb una superfície de 22.000 metres quadrats d'ocupació a la mar, amb capacitat per a 300 embarcacions, i amb una superfície d'ocupació a terra de 15.000 metres quadrats, destinada a les embarcacions de menor eslora i als estands que acolliran productes i serveis relacionats amb la nàutica.

Entre els expositors s'hi troben els sectors més importants del món de la nàutica, com ara embarcacions de vela, motor i pneumàtiques, així com embarcacions auxiliars, vela lleugera, canoes i kayacs, electrònica naval, motors marins, pesca esportiva, submarinisme, construcció naval, accessoris i equipament per a la nàutica esportiva, lloguer de iots, turisme nàutic, ports esportius, etc.

L'horari de visita és de 10:00 a 20:00 h i el preu de l'entrada al recinte és de 5 euros.

Foto © Arxiu BalearWeb
 
Data de publicació: 26/04/2004

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat