Anar directament al contingut

Animada festa del Premi Web 2004

Animada festa del Premi Web 2004

70 persones assistiren a la cloenda del concurs.

El passat divendres 28 de maig es va celebrar la festa del Premi Web 2004 de BalearWeb, al Restaurant Layn del Port d'Andratx. La festa comptà amb l'assistència d'una setantena de persones, entre concursants i ex concursants, membres de jurat i altres convidats. Cal destacar la presència d'algunes autoritats, com ara el director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Miquel Melià, i els tinents de batlle i regidors de l'Ajuntament d'Andratx, Isabel Alemany, José Ángel Prieto i Sebastià Reus, en representació de les dues institucions que han patrocinat aquesta cinquena edició del Premi Web 2004.

També hi assistiren Macià Blázquez, president del GOB, Antoni Artigues, catedràtic del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Toni Font, consultor ambiental, Antoni Burguera, professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB i membre del jurat, i Miquel Piulats, administrador de Softcatalà i membre del jurat.

Del jurat, també hi havia Gabriel Perelló, geògraf i fotògraf de natura, Antònia Calafat, dissenyadora gràfica, Miquel Àngel Dora, fotògraf de natura, i François O'Keeffe i Bartomeu Santandreu, guanyadors del primer i segon Premi Web de l'any passat, respectivament.

Quant als concursants, els autèntics protagonistes de la festa, hi assistiren entre d'altres: Catalina Piris i Guillem Morlà (de la Plataforma Tren sí), Tomeu Mascaró (de l'IES Arxiduc), Tomeu Bonet (de l'IES Berenguer d'Anòia), Antoni Ramis Caldentey (autor d'ARC-46 i l'AOIB), Christian Baena (autor de Balears Internacional i Miguel Sola :·: Bass Bariton), Javier Moreno (autor de Pina, un Paradís per descobrir), Carles Noguera i Toni Canuto (autors de Fora des Sembrat), Miquel Bezares (autor d'El lector híbrid), Marc Sánchez (autor de Mallorca Rock), Pep Maria Miró Llull (autor d'Història i tècnica del gravat a Mallorca), Marita Torres (autora de S'Eixam Mallorquí), Anna Tarragona (autora de Tarragona + Hoehne Arquitectes), Pau Genestra (autor d'Estima Mallorca), Raúl Abejón (autor de Illes Balears, terres de vi), Joan Andreu Juan (autor de S'Altra Web), Toni Salas (autor de Puig de Maria, Pollença), Tomeu Alorda (autor de Xarxa de Biblioteques públiques de Menorca) i Òscar Barber (autor de Sant Joan: Festes de Ciutadella de Menorca).

La festa es va desenvolupar en un ambient informal, amb pinzellades d'expectació per conèixer el nom dels tres guanyadors. El lliurament de premis va tenir lloc just després del sopar, començant amb unes paraules del director de BalearWeb, Ramon Sellas, per agrair als concursants, membres del jurat i patrocinadors la seva participació en aquesta cinquena edició del certamen. A continuació, en nom del jurat, la webmaster de BalearWeb, Elena Vera, donà a conèixer els noms dels guanyadors i com a cloenda intervingueren Isabel Alemany, 2a tinent de batlle i regidora de Joventut, Esports i Turisme de l'Ajuntament d'Andratx, i Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Segons la decisió del jurat, format per Pep Toni Rubio, Antoni Burguera, Miquel Piulats, Iker Tolosa, Antonio Fernández Coca, Jaume Vidal, Òscar Bagur, Antònia Calafat, Miquel Àngel Dora, Biel Perelló, Pere Josep Bueno, Marià Castellò, François O'keeffe, Bartomeu Santandreu i Elena Vera, els guanyadors del Premi Web 2004 són:

1r Premi. Òscar Barber per Sant Joan: Festes de Ciutadella de Menorca

2n Premi. Tomeu Alorda per Xarxa de Biblioteques públiques de Menorca

3r Premi. Toni Salas per Puig de Maria, Pollença

Amb la celebració de la festa i el lliurament dels premis finalitzaren els actes organitzats per BalearWeb entorn de la cinquena edició d'aquest certamen, que té per objectiu promoure els continguts relacionats amb la cultura i l'economia de les Illes Balears i Pitiüses a Internet.

Es pot accedir a la llista completa de webs participants a través de la web del Premi Web 2004, on també es troba àmplia informació sobre el concurs i les activitats organitzades paral·lelament.

Més fotografies, realitzades per Gabriel Perelló i Miquel Àngel Dora.

 
Data de publicació: 29/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat