Anar directament al contingut

Una vintena d'internautes al xat del Premi Web

Una vintena d'internautes al xat del Premi Web

El Flash, el programari lliure i la política centren el debat.

El dijous 20 es va celebrar el xat del Premi Web 2004. L'hora oficial de l'inici del xat eren les 21:00 h però mitja hora abans la sala ja es va començar a omplir. Prop d'una vintena d'usuaris es varen connectar al canal #balearweb durant les dues hores que va durar la reunió. La transcripció del xat es troba a la web del Premi Web 2004. Es varen tractar temes molt diversos i interessants, però sobretot es va discutir sobre flash i programari propietari, versus CSS i programari lliure. La política del Govern i les discriminacions que pateixen les illes de Menorca, Eivissa i Formentera també varen ser tema de debat.

Fins el diumenge 23 es pot participar en el Debat-Enquesta del Premi Web 2004 i votar i opinar sobre les webs concursants. Els resultats del Debat-Enquesta seran tinguts en compte pel jurat, però no seran vinculants.

Els guanyadors dels tres premis que s'atorguen enguany es donaran a conèixer el divendres 28 de maig, en el marc de la Festa del Premi Web 2004, que tendrà lloc al Restaurant Layn del Port d'Andratx a partir de les 21:00 h.

 
Data de publicació: 21/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat