Anar directament al contingut

Copa del Rei

Copa del Rei

La regata més important del Mediterrani.

Un cop finalitzada la regata Breitling Illes Balears, del 30 de juliol al 8 d'agost se celebrarà a la Badia de Palma una nova edició de la regata Copa del Rey-Agua Brava. La principal novetat d'enguany és la inclusió d'un nou Grup IMS a la competició, el Grup 670, que se sumarà als Grups 500 i 600.

La regata més important del Mediterrani, en la qual participen el rei Joan Carles i altres membres de la Família Reial, és organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma (RCNP) i compta amb el patrocini d'Antonio Puig Perfumes i de l'Ajuntament de Palma, i amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela (RFEV), la Federació Balear de Vela (FBV), l'Autoritat Portuària de Balears i l'Armada.

Més informació: www.copadelrey.com
 
Data de publicació: 26/07/2004

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat