Anar directament al contingut

TecnoTurística 2004

TecnoTurística 2004

XI Saló Internacional de Serveis al Sector Turístic.

L'onzena edició del "Saló Internacional de Serveis al Sector Turístic TECNOTURÍSTICA 2004", es celebrarà del 17 al 21 de novembre a l'Aeroport de Palma, sota l'organització de Fires i Congressos de Balears i amb el patrocini de la Conselleria de Turisme i la col·laboració d'AENA que ha cedit els terrenys on s'ubiquen les instal·lacions de l'exposició.

TecnoTurística 2004 comptarà amb un recinte firal de més de 22.000 metres quadrats i la participació de 589 empreses que mostraran les principals novetats relacionades amb la indústria turística. La majoria d'empreses són de les Illes Balears, però també hi seran presents firmes de la resta d'Espanya, Alemanya, França, els Estats Units, Itàlia i el Japó, entre d'altres.

Paral·lelament a la celebració del saló, del 17 al 19 de novembre es celebrarà el Fòrum Professional del Turisme, organitzat per l'Ibatur amb el patrocini del Consell de Mallorca.

Més informació: www.firesicongressos.com

 
Data de publicació: 17/11/2004

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat