Anar directament al contingut

Acampallengua 2005

Acampallengua 2005

ComptarÓ amb l'actuaciˇ de 28 cantants i formacions musicals.

Porreres acollirÓ els dies 28 i 29 de maig una nova ediciˇ de l'Acampallengua, macroacampada organitzada pels Joves de Mallorca per la Llengua amb l'objectiu de reivindicar la plena normalitzaciˇ de la llengua catalana i demostrar la vitalitat del moviment associatiu juvenil a Mallorca.

Les activitats programades s'iniciaran dissabte al migdia amb una cercavila i l'acte de benvinguda a la Plaša de la Vila. A partir de les 16:00 h s'iniciaran simultÓniament a diferents indrets la Mostra de M˙sica Jove, la Mostra de Cantautors i la Festa Infantil amenitzada per Cucorba. DesprÚs d'un sopar popular i un correfoc, a les 21:30 h comenšarÓ un concert de rock en catalÓ amb l'actuaciˇ de formacions punteres com Lax'N'Busto, Ant˛nia Font, Obrint Pas, Oprimits i Es Reboster. Els actes finalitzaran diumenge al migdia amb un dinar precedit per una ballada popular.

Foto ę BalearWeb

 
Data de publicaciˇ: 24/05/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat