Anar directament al contingut

Saló Nàutic Internacional de Palma

Saló Nàutic Internacional de Palma

La principal mostra flotant del Mediterrani.

Fins el 8 de maig es celebra al Moll Vell del Port de Palma la XXII edició del Saló Nàutic Internacional de Palma, organitzat per Fires i Congressos de Balears amb la col·laboració de Ports de Balears.

Enguany, la principal mostra flotant del Mediterrani, compta amb una superfície de gairabe 30.000 metres quadrats d'ocupació a la mar i amb una superfície d'ocupació a terra de més de 20.000 metres quadrats.

Entre els expositors s'hi troben els sectors més importants del món de la nàutica, com ara embarcacions de vela, motor i pneumàtiques, així com embarcacions auxiliars, vela lleugera, canoes i kayacs, electrònica naval, motors marins, pesca esportiva, submarinisme, construcció naval, accessoris i equipament per a la nàutica esportiva, lloguer de iots, turisme nàutic, ports esportius, etc.

L'horari de visita és de 10:00 a 20:00 h i el preu de l'entrada al recinte és de 5 euros.

Foto © Arxiu BalearWeb

 
Data de publicació: 05/05/2005

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat