Anar directament al contingut

Visita dels prínceps Felip i Letícia

Visita dels prínceps Felip i Letícia

Primera visita oficial dels Prínceps d'Astúries a les Illes Balears.

Del 9 al 13 de maig els Prínceps d'Astúries realitzaran la seva primera visita oficial a les Illes Balears. Segons el programa que ha fet públic la Casa del Rei, la visita dels prínceps Felip i Letícia s'iniciarà el dilluns 9 a les 10:00 h al Consolat de Mar de Palma, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears. A continuació es desplaçaran fins l'Ajuntament de Palma. Al migdia el príncep Felip retornarà al Consolat de Mar per assistir a un Consell de Govern extraordinari. Seguidament els Prínceps d'Astúries es desplaçaran fins l'Hotel Gran Meliá Victoria per assistir al dinar que en el seu honor oferirà el Govern de les Illes Balears. Els actes programats es reprendran a les 19:15 h amb la visita a la seu del Consell de Mallorca. La jornada es clourà a l'Escola d'Hoteleria amb una reunió i posterior sopar amb una representació del sector turístic.

El dimarts 10, a partir de les 10:00 h, els Prínceps d'Astúries visitaran el Parlament de les Illes Balears. A continuació es desplaçaran fins a Inca, on mantindran una reunió de treball amb empresaris i sindicats al Claustre del Convent de Sant Domingo. Seguidament aniran fins a Sa Pobla per visitar la Cooperativa Esplet i finalitzaran el recorregut a Pollença dinant a l'Hotel Formentor amb un grup de joves emprenedors. A l'horabaixa, concretament a les 18:00 h, els prínceps Felip i Letícia arribaran a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB, seu de les facultats de Dret i de Ciències Econòmiques i Empresarials. Els actes de la jornada finalitzaran amb un sopar al Palau de l'Almudaina al qual assistirà una representació de la cultura balear.

El dimecres 11, després d'un esmorzar militar a la Base General Asensio, els Prínceps d'Astúries iniciaran la seva visita a Menorca. A les 11:30 h està previst que arribin a la seu del Consell Insular de Menorca a Maó i a continuació tindran una reunió de treball amb empresaris al Claustre del Carme. Els actes a Maó finalitzaran amb un dinar al Restaurant Jàgaro en companyia d'autoritats polítiques i representants del sector industrial. A les 18:00 h els prínceps Felip i Letícia arribaran a Alaior per visitar la fàbrica de formatges Coinga i a les 19:00 h seran a Ciutadella on visitaran la plaça des Born i la Catedral. Els actes finalitzaran amb una recepció a les autoritats i societat civil al Claustre de l'Antic Seminari.

El dijous 12 els Prínceps d'Astúries visitaran les Pitiüses. A les 11:15 h arribaran al Passeig Vara de Rey d'Eivissa i a continuació aniran fins a la seu del Consell Insular d'Eivissa i Formentera on mantindran una reunió amb empresaris del sector del transport aeri i marítim i dinaran amb autoritats, batles i empresaris a l'Hotel Los Molinos. A les 17:30 h els prínceps Felip i Letícia arribaran a Formentera on visitaran l'Ajuntament. La jornada finalitzarà amb una recepció oferida a la societat civil d'Eivissa i Formentera a l'Hotel Torre del Mar d'Eivissa.

El divendres 13, de nou a l'illa de Mallorca, els Prínceps d'Astúries visitaran durant el matí les instal·lacions de la comunitat terapèutica Ses Sitjoles (Projecte Home) a Campos i després es desplaçaran a Valldemossa per visitar Costa Nord, seu de la Fundació per al Desenvolupament Sostenible, i mantindran una trobada a l'Hotel Valldemossa amb directors de mitjans de comunicació. Finalment hi haurà un dinar amb representants d'organitzacions dedicades al medi ambient. La visita oficial a les Illes Balears finalitzarà amb una recepció que els Prínceps d'Astúries oferiran a les primeres autoritats a la Llotja de Palma.

Foto: fotografia oficial dels Prínceps d'Astúries © Dalda

 
Data de publicació: 06/05/2005

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat