Anar directament al contingut

Primer aniversari del servei Bloc de BalearWeb

Primer aniversari del servei Bloc de BalearWeb

El nombre d'autors, articles i visites es multiplica dia rere dia.

El dia 30 de juny es compleix el primer any del servei Bloc de BalearWeb. Des del mateix dia de la presentació oficial, el servei ha obtingut un gran èxit de participació, tal com s'explicava en aquesta notícia del passat mes d'agost, publicada tot just un mes després de la inauguració.

Actualment, després de 12 mesos, hi ha 202 autors registrats i 176 blocs actius, on s'han publicat un total de 3.797 articles i 9.810 comentaris. Pel que fa al nombre de visites rebudes, les xifres presenten una escalada constant. Així, el primer mes de vida, juliol de 2004, es registraren una mitjana diària de 142 visites úniques i 3.100 pàgines vistes, mentre que aquest mes de juny la mitjana diària se situa en 2.500 visites úniques i 22.000 pàgines vistes.

Recentment, els continguts del Bloc s'han integrat de forma més directa en els portals que agrupa BalearWeb. I és que BalearWeb compta ara amb una nova eina de recerca que no només serveix per cercar webs, notícies, reportatges i exposicions, sinó també articles publicats pels autors del Bloc. L'objectiu és incrementar la difusió d'aquests articles i oferir als usuaris del portal una forma fàcil de localitzar recursos rellevants per als seus interessos.

 
Data de publicació: 26/06/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat