Anar directament al contingut

El deute amb les víctimes del franquisme i de la guerra civil

El deute amb les víctimes del franquisme i de la guerra civil

Amnistia Internacional demana preservar la memòria col·lectiva.

La Secció Espanyola d'Amnistia Internacional ha presentat l'informe "Espanya: el deute pendent amb les víctimes del franquisme i de la guerra civil". L'informe detalla els crims de guerra o crims contra la humanitat comesos durant la Guerra Civil (1936-1939) i sota el regim de Franco. Amnistia Internacional finalitza el seu informe demanant al govern espanyol que adopti mesures per garantir la memòria col·lectiva respecte dels crims del passat i per garantir el dret de les víctimes a recursos efectius per trobar la veritat, justícia i reparació.

Més informació:

 
Data de publicació: 19/07/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat