Anar directament al contingut

Regata Breitling Illes Balears

Regata Breitling Illes Balears

Amb dues categories: la tradicional IMS i la nova classe TP 52.

Del 20 al 24 de juliol es celebrarà en aigües de la Badia de Palma la 11a edició de la Regata Breitling Illes Balears. La principal novetat d'enguany és que hi haurà dues categories: la tradicional IMS i la nova classe TP 52 en la qual tots els vaixells corren en temps real, és a dir, sense ratings.

Entre els 28 participants inscrits figuren el rei Joan Carles i el príncep Felip, patrons respectivament dels iots Bribón i Aifos, que competiran en la classe TP 52, i la infanta Cristina que comandant l'Azur de Puig participarà en la categoria IMS.

Organitzada pel Club de Regatas Puerto Portals, la prova compta amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela (RFEV) i el patrocini de Cronomar, empresa importadora dels rellotges suïssos Breitling. També col·laboren en la regata el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià.

Més informació: www.regatabreitling.es

Foto: imatge de la 10a Regata Breitling Illes Balears, cedida pels organitzadors

 
Data de publicació: 15/07/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat