Anar directament al contingut

ARA, acompanyament al final de la vida

ARA, acompanyament al final de la vida

Associació dedicada a pal·liar el dolor i el patiment innecessaris.

ARA és una associació dedicada a pal·liar el dolor i el patiment innecessaris que acompanyen el darrer període d'una malaltia incurable. Mitjançant el suport a equips professionals especialitzats es promou l'atenció integral de la persona malalta i la seva família per ajudar a superar la por i la incomunicació amb la finalitat que es pugui viure aquest procés com una experiència rica i profunda que ompli de significat i de plenitud la pròpia vida i la dels éssers estimats.

L'Associació, formada per persones que de forma voluntària desitgen aportar serenitat i harmonia a una vida que s'acaba, ofereix divulgació del nostre dret a tenir una atenció humanitzada i personalitzada al final de la vida, suport a les unitats de cures pal·liatives, ajuda psicològica individualitzada i assistència social, voluntaris formats per l'Associació per acompanyar els pacients i familiars, formació de professionals de la medicina, col·laboració amb l'administració pública i grups d'atenció al dol.

Més informació: www.associacioara.com

 
Data de publicació: 20/09/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat