Anar directament al contingut

L'Informe Econ˛mic i Social del CRE disponible a Internet

L'Informe Econ˛mic i Social del CRE disponible a Internet

Publicaciˇ anual que edita Sa Nostra des de l'any 1968.

Ja Ús disponible a la web del Centre de Recerca Econ˛mica (CRE) l'Informe econ˛mic i social de les Illes Balears 2004, publicaciˇ anual que edita Sa Nostra des de l'any 1968. L'informe es divideix en sis grans blocs. La primera part tracta sobre l'evoluciˇ econ˛mica internacional i fa una estimaciˇ del creixement de la producciˇ i de la renda de les Balears. La segona part analitza els diferents sectors de l'economia balear: agricultura, ind˙stria i energia, construcciˇ i serveis, fent especial referŔncia al sector turÝstic. La tercera part de l'informe dedica un capÝtol especÝfic a cada una de les illes que conformen l'arxipŔlag. A la quarta part s'analitzen els resultats de l'economia balear. La cinquena part aborda la descripciˇ i l'anÓlisi del comportament dels preus i de les principals variables monetÓries, aixÝ com l'evoluciˇ dels mercats de treball. Finalment, la darrera part tracta aquells aspectes mÚs directament vinculats amb la qualitat de vida i el benestar, com sˇn la demografia, la immigraciˇ, la sanitat, l'habitatge, la justÝcia, les prestacions socials, l'educaciˇ, la societat de la informaciˇ, la cultura i el medi ambient.

L'Informe Econ˛mic i Social 2004 elaborat pel CRE fou presentat p˙blicament el passat 15 de setembre al Campus de la UIB. A Eivissa l'informe es presentarÓ el 20 de setembre, a les 19:00 h, a la Sala de Cultura de Sa Nostra de Vila, i a Menorca serÓ presentat el 22 de setembre, a les 19:00 h, a l'Ateneu de Maˇ.

El CRE fou creat el 2001 per la UIB i Sa Nostra i l'equip d'investigadors que en formen part Ús dirigit per Antoni Riera Font, professor del departament d'Economia Aplicada de la UIB.

 
Data de publicaciˇ: 19/09/2005

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat