Anar directament al contingut

L'Informe Econòmic i Social del CRE disponible a Internet

L'Informe Econòmic i Social del CRE disponible a Internet

Publicació anual que edita Sa Nostra des de l'any 1968.

Ja és disponible a la web del Centre de Recerca Econòmica (CRE) l'Informe econòmic i social de les Illes Balears 2004, publicació anual que edita Sa Nostra des de l'any 1968. L'informe es divideix en sis grans blocs. La primera part tracta sobre l'evolució econòmica internacional i fa una estimació del creixement de la producció i de la renda de les Balears. La segona part analitza els diferents sectors de l'economia balear: agricultura, indústria i energia, construcció i serveis, fent especial referència al sector turístic. La tercera part de l'informe dedica un capítol específic a cada una de les illes que conformen l'arxipèlag. A la quarta part s'analitzen els resultats de l'economia balear. La cinquena part aborda la descripció i l'anàlisi del comportament dels preus i de les principals variables monetàries, així com l'evolució dels mercats de treball. Finalment, la darrera part tracta aquells aspectes més directament vinculats amb la qualitat de vida i el benestar, com són la demografia, la immigració, la sanitat, l'habitatge, la justícia, les prestacions socials, l'educació, la societat de la informació, la cultura i el medi ambient.

L'Informe Econòmic i Social 2004 elaborat pel CRE fou presentat públicament el passat 15 de setembre al Campus de la UIB. A Eivissa l'informe es presentarà el 20 de setembre, a les 19:00 h, a la Sala de Cultura de Sa Nostra de Vila, i a Menorca serà presentat el 22 de setembre, a les 19:00 h, a l'Ateneu de Maó.

El CRE fou creat el 2001 per la UIB i Sa Nostra i l'equip d'investigadors que en formen part és dirigit per Antoni Riera Font, professor del departament d'Economia Aplicada de la UIB.

 
Data de publicació: 19/09/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat