Anar directament al contingut

Millorar la indústria hotelera

Millorar la indústria hotelera

Acord entre Sa Nostra i l'Institut Tecnològic Hoteler.

El president de Sa Nostra, Llorenç Huguet, i el president de l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH), José G. Díaz Montañés, han signat un acord per promoure activitats conjuntes de caire científic, tecnològic i financer amb l'objectiu de millorar la indústria hotelera balear. L'acord inclou l'elaboració per part del Centre de Recerca Econòmica (CRE) d'un estudi sobre l'eficiència del sector hoteler i la realització de la conferència "Les estratègies de màrqueting per a la diferenciació del sector hoteler; les noves tendències dels turistes, els seus gusts i preferències".

L'acte de signatura de l'acord comptà amb la presència del vicepresident de Sa Nostra, Joan Morell, del director general de Sa Nostra, Pere Batle, de la directora general d'ITH, M. del Mar de Miguel, de la presidenta de l'Associació Hotelera de Menorca, Aina Ventura, i del president de la Federació Hotelera de Mallorca, Pere Cañellas.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 20/09/2005

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat