Anar directament al contingut

Aprovada la proposta estatal per finançar la sanitat

Aprovada la proposta estatal per finançar la sanitat

Balears rebrà 63 milions però s'ha abstingut en la votació.

El Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) ha aprovat la proposta de finançament sanitari per l'any 2006 realitzada pel Govern Central. La proposta ha comptat amb el vot favorable de totes les comunitats autònomes, a excepció de les sis governades pel Partit Popular entre les quals es troba Balears.

De les transferències previstes a les comunitats autònomes pel 2006, Balears rebrà 12 milions d'euros, tot i que aquesta xifra arribarà fins els 63 milions per altres conceptes com són la insularitat, els convenis d'assistència de residents estrangers o els accidents laborals, entre altres. A més, aquest import s'incrementarà en 30,7 milions més per a d'altres conceptes relacionats amb els imposts cedits, encara que aquesta darrera quantitat no pot considerar-se com a finançament ja que Balears la deixarà de percebre l'any 2007.

Segons el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor, malgrat s'han pogut introduir criteris d'insularitat i d'assistència de residents estrangers, la xifra proposada pel Govern Central representa la meitat de l'objectiu previst ja que no s'ha aconseguit introduir un fons per l'increment de població.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 14/09/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat