Anar directament al contingut

Travessia de l'AtlÓntic en solitari Mini Transat 2005

Travessia de l'AtlÓntic en solitari Mini Transat 2005

Amb el mallorquÝ Hugo Ramˇn i l'eivissenc Juan Carlos SanchÝs.

Aquest dissabte ha comenšat a La Rochelle (Franša) la Mini Transat 2005, travessia de l'AtlÓntic en solitari per a velers de 6,50 metres d'eslora, en la qual participen el mallorquÝ Hugo Ramˇn, l'eivissenc Juan Carlos SanchÝs i els catalans └lex Pella i Jaume Mumbr˙, juntament amb d'altres 68 navegants. Hugo Ramˇn, del Reial Club NÓutic de Palma, hi participa per primera vegada amb el veler "Mallorca ets tu", patrocinat pel Consell de Mallorca. El mallorquÝ, que el passat dijous complÝ 20 anys, Ús el participant mÚs jove de la regata. Juan Carlos SanchÝs, del Club NÓutic d'Eivissa, participa per segona vegada a la travessia amb el veler "Spasmos".

Denominada oficialment Transat 6.50, la travessia es disputa en dues etapes: de La Rochelle a Puerto Calero (Lanzarote), i des d'aquesta poblaciˇ a Salvador de BahÝa (Brazil), amb un recorregut total de mÚs de 4.000 milles marines.

Fotos:

  • Hugo Ramˇn ę DR
  • Juan Carlos SanchÝs ę Muriel Lapalu / Grand Pavois
 
Data de publicaciˇ: 18/09/2005

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat