Anar directament al contingut

Desafiaments de la nàutica turística i esportiva

Desafiaments de la nàutica turística i esportiva

Ponències i debat titulat "La indústria nàutica que volem".

El divendres 14 d'octubre se celebrarà la jornada "Els nous desafiaments de la nàutica turística - esportiva en el segle XXI", organitzada per la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) amb el patrocini de la Conselleria de Turisme del Govern, de l'Institut d'Estratègia turística (INESTUR) i de l'Institut de Qualitat Turística (IQT).

Durant la jornada, que tendrà lloc a la sala d'actes de la CAEB, diferents experts, professionals i empresaris del sector tractaran temes com el marc jurídic de la nàutica, l'impacte econòmic del sector, tecnologia i innovació, o el binomi del medi ambient i la mar. També s'ha programat la taula rodona titulada "La indústria nàutica que volem" que serà moderada pel president de l'Associació d'Instal·lacions Nautiques Esportives de Balears (ANADE), Bartomeu Bestard, i en la qual participaran la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, el president de l'Autoritat Portuària, Joan Verger, el director d'Astilleros de Mallorca, Diego Colón de Carvajal, la gerent de Marina Botafoch d'Eivissa, Crístina Marí, i el director de Ribera del Puerto de Maó, Javier Hernández. Els actes finalitzaran amb les intervencions del conseller de Turisme, Joan Flaquer, i del president de la CAEB, Josep Oliver.

Més informació: www.caeb.com (Confederació d'Associacions Empresarials de Balears)

Notícia d'arxiu relacionada: Llei de Ports de les Illes Balears

Recursos nàutics a les Balears:

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 04/10/2005

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat