Anar directament al contingut

Hàbitat Construcció 2005

Hàbitat Construcció 2005

Estand del Col·legi d'Arquitectes dissenyat per Jaume Bonet.

De 5 al 9 d'octubre se celebrarà al recinte firal del Polígon de Llevant de Palma el certamen "Hàbitat Construcció 2005", dedicat als equipaments, materials i serveis relacionats amb la construcció d'obres noves, rehabilitacions i modernitzacions. En la mostra hi participaran constructors, promotors immobiliaris i empreses de serveis, així com col·legis professionals, serveis administratius i entitats financeres. La fira romandrà oberta d'11:00 a 21:00 h.

La Demarcació de Mallorca del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) hi participarà amb un estand, dissenyat per l'arquitecte Jaume Bonet Bauzà, on mitjançant una projecció audiovisual es divulgarà la història de la institució, la prestació de serveis i activitats que ofereix en l'actualitat, els serveis de les empreses associades (IGETEC i ECCib), la recent reforma de la seva seu central de Ca la Torre, els premis d'Arquitectura de Mallorca que atorga, les beques d'investigació que concedeix i les publicacions que edita. L'estand també disposarà d'un punt d'exposició i venda de publicacions, aplicacions informàtiques i altres edicions en suport digital.

Més informació: www.firesicongressos.com

 
Data de publicació: 03/10/2005

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat