Anar directament al contingut

Jornada Inaugural de la Societat Balear de Matemàtiques

Jornada Inaugural de la Societat Balear de Matemàtiques

Tindrà lloc a la Fundació Miró el dissabte dia 29 d'octubre.

El passat mes de juny es va constituir l'associació Societat Balear de Matemàtiques Xeix (SBM-XEIX) amb l'objectiu de contribuir a la promoció i divulgació del coneixement de les matemàtiques en tots els estaments de la societat de les Illes Balears i contribuir a millorar tots els aspectes que incideixen en l'ensenyament de les matemàtiques, tant en l'àmbit educatiu com en qualsevol altre àmbit fora de l'entorn escolar o acadèmic.

La nova associació es presentarà en una jornada inaugural que tindrà lloc a la Fundació Pilar i Joan Miró el dissabte dia 29 d'octubre, a partir de les 5 de l'horabaixa. El programa d'actes inclou la conferència: "El cultiu de la mirada matemàtica" que impartirà Claudi Alsina i un concert de música antiga a càrrec de Grallalsac.

 
Data de publicació: 24/10/2005

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat