Anar directament al contingut

Nova Conselleria d'Immigració i Cooperació

Nova Conselleria d'Immigració i Cooperació

Encarnació Pastor Sánchez nomenada titular del nou departament.

El president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, ha anunciat la creació de la nova Conselleria d'Immigració i Cooperació i el nomenament d'Encarnació Pastor Sánchez com a titular del nou departament. D'aquesta manera, l'estructura del Govern de les Illes Balears passarà de dotze a tretze conselleries amb responsabilitat executiva.

La nova conselleria comptarà amb dues direccions generals:

- Immigració, que dedicarà la seva activitat a les polítiques d'integració social i laboral de la població immigrant i a les relacions amb les comunitats balears radicades a l'exterior.

- Cooperació, que exercirà les funcions relatives a la cooperació social i a les relacions i la solidaritat amb altres pobles.

La creació del nou departament implica canvis en dues direccions generals de la Conselleria de Presidència i Esports. Així, les competències de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Presidència i Esports passen a ser exercides per la Direcció General de Cooperació de la Conselleria d'Immigració i Cooperació i les competències de la Direcció General de Joventut en matèria de comunitats balears a l'exterior passen a la nova Direcció General d'Immigració.

La nova consellera d'Immigració i Cooperació, Encarnació Pastor Sánchez, va néixer a Orellana la Vieja (Badajoz) l'any 1946 i resideix a Felanitx des de l'any 1979. Des d'aleshores, treballa a l'hoteleria, i des de 1989 regenta un restaurant a Portocolom. Des de l'any 1996 és presidenta de la Casa d'Extremadura a Mallorca i des del 2001 és presidenta de la Federació de Cases i Centres Regionals de les Illes Balears.

Foto © Servei de Premsa del Govern

 
Data de publicació: 18/10/2005

© 1996-2018 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat