Anar directament al contingut

Teatredequè guanya el Premi Web 2005

Teatredequè guanya el Premi Web 2005

L'acte de cloenda es celebrà a Ciutadella de Menorca.

El dissabte 22 d'octubre es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons de la sisena edició del Premi Web. L'acte va tenir lloc a Ciutadella i comptà amb uns seixanta assistents procedents de Mallorca, Menorca i les Pitiüses. La jornada va començar amb el viatge fins a Ciutadella i amb una visita cultural pel centre històric de la ciutat.

L'anunci i lliurament de premis es va celebrar al migdia, al Restaurant Club Nàutic de Ciutadella, resultant guanyadores les següents webs:

La persona encarregada d'anunciar les webs premiades fou Òscar Barber, com a guanyador de l'anterior edició del Premi Web i en representació del jurat, enguany format per:

  • Ramon Jaume i Pere Bueno, en representació de la Direcció General de Política Lingüística;
  • Antònia Calafat, Iker Tolosa, Antoni Burguera, Biel Perello, Miquel Àngel Dora, Òscar Bagur, Tomeu Santandreu, Tomeu Alorda, Toni Salas i el mateix Òscar Barber, en representació dels concursants premiats en anteriors edicions.
  • i Ajo Monzó, Antonio Fernández Coca i Miquel Piulats, com a membres designats per BalearWeb;

La cerimònia comptà amb la participació de Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, i Antònia Salord, regidora de Governació de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, en representació de les dues institucions patrocinadores d'aquesta sisena edició del Premi Web.

Més informació:

Reportatge fotogràfic

Foto © BalearWeb: Durant la visita cultural a Ciutadella

 
Data de publicació: 23/10/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat