Anar directament al contingut

Més per l'Obra guanya les eleccions de l'OCB

Més per l'Obra guanya les eleccions de l'OCB

L'escriptor Jaume Mateu, nou president de l'associació.

La candidatura conjunta impulsada per la plataforma Més per l'Obra ha resultat guanyadora de les eleccions convocades per renovar la junta directiva de l'Obra Cultural Balear (OCB). Tot i ser l'única candidatura presentada, en aquestes eleccions s'ha doblat la participació dels socis respecte a convocatòries anteriors. Dels aproximadament 2.000 socis que compta l'associació, 436 han participat a les eleccions amb un resultat a favor dels membres de la candidatura presentada que oscil·la entre els 406 i els 413 vots.

La nova junta de l'OCB per als propers quatre anys està integrada per Jaume Mateu i Martí, president, Tomeu Martí i Florit, vicepresident, Josep M. Ferrà i Terrassa, secretari, i Francesc Bellés i Ribot, tresorer. També formen part de la junta com a vocals Andreu Caballero i Romero, Maria Isabel Cerdó i Capellà, Esperança Mateu i Ramis, Josep Melià i Ques, Marc Ordinas i Llopis, Miquel Salvà i Bassa i Maria del Mar Vives i Miró. Es pot trobar més informació sobre el membres de la junta en l'article "Nova Junta Directiva de l’Obra Cultural Balear", publicat en el bloc Promocat.

 
Data de publicació: 30/11/2005

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat