Anar directament al contingut

Exclosos i invisibles: Estat Mundial de la Infància 2006

Exclosos i invisibles: Estat Mundial de la Infància 2006

L'informe examina la situació dels infants més vulnerables.

La publicació d'UNICEF "Estat mundial de la infància de 2006: Exclosos i invisibles" examina la situació dels infants més vulnerables del món, als qui és més difícil garantir els drets a una infància segura i sana. Aquests infants es troben lluny de l'abast de les campanyes dedicades al desenvolupament i solen passar desabercebuts als debats públics i la legislació, així com a les estadístiques i els reportatges dels mitjans de comunicació.

Més informació: Estado Mundial de la Infancia 2006 (UNICEF)

 
Data de publicació: 14/12/2005

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat