Anar directament al contingut

Festes de Santa BÓrbara a Vilafranca

Festes de Santa BÓrbara a Vilafranca

Bunyolada popular i Certamen de Canšˇ.

Des del passat 26 de novembre i fins al 18 de desembre el municipi de Vilafranca celebra les Festes de Santa BÓrbara. El programa, que es pot consultar a la web de l'Ajuntament, inclou diversos actes l˙dics, esportius i culturals, entre els quals destaca la tercera ediciˇ del Certamen de Canšˇ, concurs que tendrÓ lloc els dies 5 i 6 de desembre al Teatre Municipal de Vilafranca i tÚ per objectiu promocionar nous valors musicals en llengua catalana.

La bunyolada de Santa BÓrbara, l'acte mÚs popular de les festes, es farÓ el diumenge 4 de desembre, dia de la patrona. Primer, a les 19:00 h, se celebrarÓ la Missa, i en sortir hi haurÓ la gran bunyolada regada amb moscatell per a tothom, preparada de forma altruista per la gent del poble. La festa finalitzarÓ amb una ballada popular a cÓrrec de l'agrupaciˇ Aires Vilafranquins i Sarau Alcudienc.

Foto cedida per l'Ajuntament

 
Data de publicaciˇ: 01/12/2005

© 1996-2019 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat