Anar directament al contingut

Ciclisme: Volta a Mallorca

Ciclisme: Volta a Mallorca

Participació d'uns 300 corredors integrats en 20 equips

La XV Challenge Illes Balears - Volta a Mallorca iniciarà un any més el calendari ciclista professional a Europa. La cursa mallorquina es celebrarà entre els dies 5 i 9 de febrer i comptarà amb la participació d'uns 300 corredors integrats en 20 equips, entre els quals destaca l'Illes Balears - Caisse d'Epargne.

La Challenge 2006 començarà el diumenge 5 de febrer amb un circuit urbà pel Passeig Marítim de Palma.

La segona jornada, el dilluns 6, s'iniciarà a Cala Millor i finalitzarà a Cala Bona, passant per Son Servera, Capdepera, Artà, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Campos, Llucmajor, Campos, Felanitx, Porto Cristo, Son Carrió i Son Servera.

L'etapa del dimarts 7 sortirà de Pollença i tendrà l'arribada en el Mirador des Colomer (Port de Pollença) després de realitzar un recorregut que passarà per Sa Pobla, Santa Margalida, Llubí, Inca, Binissalem, Consell, Santa Maria, Bunyola, Coll de Soller, Coll de Puig Major i Lluc.

El dimecres 8 la cursa s'iniciarà a Sóller i finalitzarà al Port de Sóller i tendrà un itinerari que transcorrerà pel Coll de Sóller, Santa Maria, Consell, Binissalem, Lloseta, Biniamar, Selva, Caimari, Coll de sa Batalla, Lluc, Pollença, Inca, Selva, Caimari, Coll de sa Batalla, Coll de Puig Major i Sóller.

L'última etapa, el dijous 9, començarà a Magaluf i finalitzarà a Palmanova, després de passar per Es Capdella, Andratx, Coll de sa Gramola, Estellencs, Banyalbufar, Coll de Claret, Deià, Sóller, Coll de Sóller, s'Esglaieta, Valldemossa, Coll de Claret, Esporles, Establiments, Coll d'es Tords i Calvià.

Foto © Arxiu MallorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 20/01/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat