Anar directament al contingut

Ciclisme: Volta a Mallorca

Ciclisme: Volta a Mallorca

Participaciˇ d'uns 300 corredors integrats en 20 equips

La XV Challenge Illes Balears - Volta a Mallorca iniciarÓ un any mÚs el calendari ciclista professional a Europa. La cursa mallorquina es celebrarÓ entre els dies 5 i 9 de febrer i comptarÓ amb la participaciˇ d'uns 300 corredors integrats en 20 equips, entre els quals destaca l'Illes Balears - Caisse d'Epargne.

La Challenge 2006 comenšarÓ el diumenge 5 de febrer amb un circuit urbÓ pel Passeig MarÝtim de Palma.

La segona jornada, el dilluns 6, s'iniciarÓ a Cala Millor i finalitzarÓ a Cala Bona, passant per Son Servera, Capdepera, ArtÓ, Sant Llorenš, Manacor, Felanitx, Campos, Llucmajor, Campos, Felanitx, Porto Cristo, Son Carriˇ i Son Servera.

L'etapa del dimarts 7 sortirÓ de Pollenša i tendrÓ l'arribada en el Mirador des Colomer (Port de Pollenša) desprÚs de realitzar un recorregut que passarÓ per Sa Pobla, Santa Margalida, LlubÝ, Inca, Binissalem, Consell, Santa Maria, Bunyola, Coll de Soller, Coll de Puig Major i Lluc.

El dimecres 8 la cursa s'iniciarÓ a Sˇller i finalitzarÓ al Port de Sˇller i tendrÓ un itinerari que transcorrerÓ pel Coll de Sˇller, Santa Maria, Consell, Binissalem, Lloseta, Biniamar, Selva, Caimari, Coll de sa Batalla, Lluc, Pollenša, Inca, Selva, Caimari, Coll de sa Batalla, Coll de Puig Major i Sˇller.

L'˙ltima etapa, el dijous 9, comenšarÓ a Magaluf i finalitzarÓ a Palmanova, desprÚs de passar per Es Capdella, Andratx, Coll de sa Gramola, Estellencs, Banyalbufar, Coll de Claret, DeiÓ, Sˇller, Coll de Sˇller, s'Esglaieta, Valldemossa, Coll de Claret, Esporles, Establiments, Coll d'es Tords i CalviÓ.

Foto ę Arxiu MallorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicaciˇ: 20/01/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat