Anar directament al contingut

VI Congrés Internacional Virtual d'Educació

VI Congrés Internacional Virtual d'Educació

Se celebrarà per Internet del 6 al 26 de febrer.

El VI Congrés Internacional Virtual d'Educació (CIVE 2006) se celebrarà per Internet del 6 al 26 de febrer de 2006. El congrés virtual compta amb el patrocini de "Sa Nostra" i els organitzadors són CiberEduca.com, Universitat de les Illes Balears, Escola de Formació en Mitjans Didàctics (STEI-i) i Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

CIVE 2006 s'adreça a mestres, psicòlegs, pedagogs, institucions públiques i associacions relacionades amb l'educació. Els seus objectius principals són: incrementar els continguts educatius de qualitat a Internet, mantenir una via de comunicació útil entre els educadors de tot el món i estimular la utilització d'Internet en general.

 
Data de publicació: 18/01/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat