Anar directament al contingut

Fira del Fang de Marratxí

Fira del Fang de Marratxí

Del 3 al 12 de març al recinte de Ses Tres Germanes.

La tradicional Fira del Fang de Marratxí, que enguany arriba a la seva 22a edició, se celebrarà del 3 al 12 de març al recinte de Ses Tres Germanes. La Fira inclourà una àmplia mostra d'olles, gerres, plats, tasses, siurells i tota mena d'objectes utilitaris de terrissa que es realitzen de fa molts d'anys a petits tallers familiars del municipi, a la zona de Sa Cabaneta i, sobretot, a Pòrtol.

La producció d'olles i greixoneres, ajudada per l'abundant terra roja dels voltants de Marratxí, ha convertit "la indústria del fang" en l'element més característic del municipi i d'això se'n fa ressò la tradicional Fira del Fang, organitzada per l'Ajuntament de Marratxí amb el patrocini del Govern i Sa Nostra.

El programa de la Fira, que finalitza amb la popular Trencadissa, també inclou demostracions, tallers, exposicions, conferències, música i ball mallorquí.

Més informació: www.firadelfang.com

Foto © MallorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 28/02/2006

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat