Anar directament al contingut

Antic Art

Antic Art

Fira d'Antiguitats i Obres d'Art.

De l'1 al 9 d'abril es celebrarà al recinte firal de Palma "Antic Art", la XII Fira d'Antiguitats i Obres d'Art organitzada per Fires i Congressos de Balears. La fira comptarà amb una superfície d'exposició de 2.000 metres quadrats i la participació serà molt similar a la de la passada edició. Els sectors representats seran: Antiquaris, Brocanters, Restauradors, Galeries d'art i Col·leccionistes. Antic Art 2006 té com a objectiu assolir la màxima qualitat en els productes que s'exposen, així com mantenir l'elevat nivell de negoci assolit en edicions anteriors i que l'ha situat entre les fires més importants de l'Estat en la seva categoria.

L'horari de visita serà d'11:30 h a 21:00 h i el preu de l'entrada 4 euros.

 
Data de publicació: 27/03/2006

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat