Anar directament al contingut

Campionat de Natació Special Olympics

Campionat de Natació Special Olympics

Del 23 al 26 de març a les piscines Son Hugo de Palma.

El IX Campionat Nacional de Natació Special Olympics es celebrarà del 23 al 26 de març a les piscines municipals Son Hugo de Palma. Participaran en el campionat 264 esportistes, procedents de 15 Comunitats Autònomes, Andorra i 13 centres i clubs de Balears.

El programa d'activitats s'iniciarà el dijous 23 de març, a les 18:30 h, amb el recorregut de l'antorxa des del Moll Vell fins el Consolat de Mar, seu del Govern de les Illes Balears. La cerimònia d'inauguració tindrà lloc el divendres 24 de març, a les 20:00 h, al Gran Casino de Mallorca i comptarà amb l'actuació de David Civera. Finalment, el diumenge 26 de març, a les 13:00 h, se celebrarà la cerimònia de cloenda a les piscines Son Hugo.

Els organitzadors d'aquesta novena edició del campionat són Special Olympics España, moviment sense ànim de lucre dedicat a fomentar el desenvolupament personal i la integració de les persones amb disminució psíquica a través de diverses activitats esportives, FEAPS Balears i l'Associació esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual de Mallorca (AEDIM).

 
Data de publicació: 22/03/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat