Anar directament al contingut

Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol

Fira Agrícola i Ramadera de Son Ferriol

Exhibicions d'animals de races autòctones, mercat tradicional...

El dissabte 18 de març al capvespre s'iniciaran a Son Ferriol les activitats de la "XIV Fira Agrícola i Ramadera" i la "IX Fira d'Animals de Caça", organitzades per l'Associació d'Agricultors i Ramaders de Sa Part Forana de Palma amb el patrocini de l'Ajuntament i el Govern de les Illes Balears.

El programa d'actes, que es prolongarà fins el diumenge 26 de març, inclou una àmplia varietat d'activitats, com ara tallers, presentacions, exposicions d'artistes locals, competicions esportives, i un llarg etcètera. Tot i que hi haurà actes pràcticament a diari, la part central del programa es desenvoluparà durant el dissabte 25 i el diumenge 26, començant ben de matí amb mercats i exposicions; i acabant, les dues jornades, amb música i ball.

Dels actes programats pel dissabte 25 cal destacar, entre altres propostes, el mercat tradicional, el concurs d'enganxes, la inauguració de diverses exposicions de pintura i, al vespre, exhibicions de ball de Bot i de ball de saló.

La Fira del diumenge 26 inclourà exhibicions d'animals de races autòctones i exòtiques, mercat tradicional pagès, concurs morfològic de cabres i ovelles, concurs de cans de pastor, estands comercials, maquinària, exhibicions eqüestres, jocs infantils i moltes altres activitats interessants. Com a cloenda, a partir de les 17:00 h, hi haurà ball de bot i fi de festa amb focs artificials.

Més informació: Programa complet en format PDF

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 18/03/2006

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat