Anar directament al contingut

Jornades de Programari Lliure a Campos

Jornades de Programari Lliure a Campos

Organitzades per l'associació BULMA.

Els dies 7 i 8 d'abril tendran lloc al Casal Ca'n Pere Ignasi de Campos les III Jornades de Programari Lliure, organitzades per l'associació BULMA amb l'objectiu de divulgar a particulars, empreses, administracions públiques i informàtics les característiques i avantatges del programari lliure. El programa inclou xerrades, conferències, debats i demostracions sobre el GNU/Linux. Els assistents podran accedir a Internet des dels seus ordinadors gràcies a la connexió a una xarxa sense fils. Totes les intervencions podran seguirse per Internet mitjançant la transmissió d'àudio.

BULMA va sorgir el 1998 com a grup local d'usuaris de Linux vinculat a l'UIB i es va constituir en associació a finals de 1999 amb l'objectiu de divulgar i promoure el programari lliure.

 
Data de publicació: 25/03/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat