Anar directament al contingut

Mostra de Cuina Mallorquina

Mostra de Cuina Mallorquina

Del 8 al 17 de marš al recinte firal de Palma.

El proper dimecres 8 de marš s'inaugurarÓ, al recinte de Fires i Congressos de Palma, la XXII ediciˇ de la Mostra de Cuina Mallorquina, l'activitat gastron˛mica mÚs important i popular de totes les que es realitzen a les Illes Balears, organitzada per l'Associaciˇ Empresarial de Restauraciˇ de Mallorca amb el suport del Consell de Mallorca, Govern de les Illes Balears, Ajuntament de Palma, Cambra de Comerš i diverses empreses.

Al llarg de 10 dies, fins el 17 de marš, vint restaurants, tres escoles de cuina, nou cellers de vi, i cinc pastisseries, entre molts d'altres colĚlaboradors, serviran els seus productes als milers de persones que passen cada any pel recinte firal tot cercant recrear el seu paladar amb els plats nous i els tradicionals de la gastronomia aut˛ctona. Com en anteriors edicions, la mostra comptarÓ amb l'espectacle de cuina en directe "Show cooking", on diversos cuiners elaboraran en p˙blic plats de cuina mallorquina.

L'horari de visita serÓ de 12:30 a 16:00 h i de 19:00 a 23:00 h. L'entrada costarÓ 4 euros i inclou una degustaciˇ de licor, cafŔ, gelat, pa, cervesa, refresc, sobrassada, suc o fruita.

Foto ę Arxiu BalearWeb

 
Data de publicaciˇ: 05/03/2006

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat