Anar directament al contingut

Mostra de Cuina Mallorquina

Mostra de Cuina Mallorquina

Del 8 al 17 de març al recinte firal de Palma.

El proper dimecres 8 de març s'inaugurarà, al recinte de Fires i Congressos de Palma, la XXII edició de la Mostra de Cuina Mallorquina, l'activitat gastronòmica més important i popular de totes les que es realitzen a les Illes Balears, organitzada per l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca amb el suport del Consell de Mallorca, Govern de les Illes Balears, Ajuntament de Palma, Cambra de Comerç i diverses empreses.

Al llarg de 10 dies, fins el 17 de març, vint restaurants, tres escoles de cuina, nou cellers de vi, i cinc pastisseries, entre molts d'altres col·laboradors, serviran els seus productes als milers de persones que passen cada any pel recinte firal tot cercant recrear el seu paladar amb els plats nous i els tradicionals de la gastronomia autòctona. Com en anteriors edicions, la mostra comptarà amb l'espectacle de cuina en directe "Show cooking", on diversos cuiners elaboraran en públic plats de cuina mallorquina.

L'horari de visita serà de 12:30 a 16:00 h i de 19:00 a 23:00 h. L'entrada costarà 4 euros i inclou una degustació de licor, cafè, gelat, pa, cervesa, refresc, sobrassada, suc o fruita.

Foto © Arxiu BalearWeb

 
Data de publicació: 05/03/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat