Anar directament al contingut

Acampallengua 2006

Acampallengua 2006

Concert de Lax'n'busto, Dr. Calypso, La Gossa Sorda, Anegats...

Esporles acollirÓ els dies 20 i 21 de maig una nova ediciˇ de l'Acampallengua, macroacampada organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua amb l'objectiu de reivindicar la plena normalitzaciˇ de la llengua catalana i demostrar la vitalitat del moviment associatiu juvenil a Mallorca.

Les activitats programades s'iniciaran dissabte al migdia amb una cercavila i l'acte de benvinguda a la Plaša de l'Ajuntament. A partir de les 16:00 h tendran lloc simultÓniament a diferents indrets la Mostra de M˙sica Jove, la Mostra de Cantautors i la Festa Infantil. DesprÚs d'un sopar popular i un correfoc, a les 21:30 h comenšarÓ un concert de rock en catalÓ amb l'actuaciˇ de Lax'n'busto, Dr. Calypso, La Gossa Sorda, Anegats, Grollers de Sa Factoria i Amb una Mica de Sort. Els actes finalitzaran diumenge al migdia amb un dinar i combat de gloses.

 
Data de publicaciˇ: 15/05/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat