Anar directament al contingut

Manifestació a favor del Parc de les Vies

Manifestació a favor del Parc de les Vies

Divendres 30 de juny a la Plaça d'Espanya.

La plataforma pel Parc de les Vies i el GOB han convocat pel proper divendres 30 de juny la manifestació Sí al Parc de les Vies. Palma s'ho mereix!. La manifestació s'iniciarà a les 20:00 h. a la Plaça d'Espanya de Palma.

La plataforma reivindica un Parc Central des de Ses Estacions fins a Son Fuster i s'oposa al projecte d'ordenació de l'Ajuntament que preveu, una vegada soterrades les vies del tren d'Inca al seu pas per Palma, quatre carrils de circulació amb més de 25.000 vehicles diaris i un parell de voreres amples ajardinades.

Més informació: www.parcdelesvies.org

 
Data de publicació: 26/06/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat