Anar directament al contingut

Copa del Rei

Copa del Rei

La regata més important del Mediterrani.

Un cop finalitzada la regata Breitling Illes Balears, del 29 de juliol al 6 d'agost se celebra a la Badia de Palma la 25a regata Copa del Rey. A la present edició la flota es dividirà en quatre grups: IMS Open i IMS 670, que competiran en temps compensat, i IMS Level Class i Transpac 52, que competiran en temps real. En total hi participaran més de 100 embarcacions, procedents de 16 països.

La regata més important del Mediterrani, en la qual participen el rei Joan Carles i altres membres de la Família Reial, és organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma i la Real Federación Española de Vela, amb el patrocini d'Agua Brava, Camper i l'Ajuntament de Palma.

Més informació: www.copadelrey.com

Recursos nàutics: Mallorca >> Directori >> Mar i nàutica

 
Data de publicació: 24/07/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat