Anar directament al contingut

Festa per a la protecció de Son Real

Festa per a la protecció de Son Real

La zona de més valor arqueològic de Mallorca.

La plataforma Son Real no té preu ha organitzat una Gran Festa per Son Real que tendrà lloc a la plaça de la Vila de Santa Margaliga el proper divendres 14 de juliol, a partir de les 20:00 h. La festa comptarà amb l'actuació d'Al Mayurca, Es Reboster, Habemus Rock, Crostown Traffic, SkyLine, Rock & Press i Ke Reggae Ska.

Son Real és la zona de més valor arqueològic de Mallorca amb 34 jaciments catalogats com la necròpolis de Son Real, s'Illa des Porros i el poblat d'es Figueral. La plataforma Son Real no té preu s'oposa a la construcció del camp de golf i de l'hotel projectats que suposarien la transformació radical de Son Real i la destrucció definitiva dels seus elements etnològics, arqueològics, agraris i paisatgístics.

El passat 3 de juliol el plenari del Consell de Mallorca, amb els vots del PP i UM, rebutjà les propostes per aturar la declaració d'interès general per a la construcció del camp de golf i complex turístic a Son Real.

Foto © BalearWeb: Necròpolis de Son Real

 
Data de publicació: 11/07/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat