Anar directament al contingut

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Se celebrarà el proper diumenge 9 de juliol.

L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) i la Fundació Embat d'Esclerosi Múltiple organitzen la popular campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", que se celebrarà el proper diumenge 9 de juliol a diverses platges i nombroses piscines de Mallorca. Enguany la seu central de la campanya s'ubicarà a la Piscina Municipal de Porreres amb la participació de diverses personalitats del món cultural, esportiu i social, que hi acudiran a donar suport i a manifestar la seva solidaritat amb els afectats d'esclerosi múltiple.

Foto d'arxiu cedida pels organitzadors.

 
Data de publicació: 03/07/2006

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat