Anar directament al contingut

Regata Breitling Illes Balears

Regata Breitling Illes Balears

Participaran més de 20 velers de la classe TP 52.

Del 19 al 23 de juliol es celebrarà en aigües de la Badia de Palma la 12a Regata Breitling Illes Balears. La principal novetat d'enguany és que tots els velers participants són de la classe TP 52 en la qual els vaixells corren en temps real, és a dir, sense ratings.

Entre els 21 participants inscrits, procedents d'onze països diferents, hi figuren el rei Joan Carles com a patró del iot Bribón i el rei Harald de Noruega com a patró del Ham.

Organitzada pel Club de Regatas Puerto Portals, la prova compta amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela (RFEV), la Federació Balear de Vela (FBV) i la TP 52 Med Fleet Association i el patrocini de Cronomar, empresa importadora dels rellotges suïssos Breitling. També col·laboren en la regata el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Calvià.

Més informació: www.regatabreitling.es

Foto © Jorge Andreu - Medcup: imatge de la 11a Regata Breitling Illes Balears, cedida pels organitzadors

 
Data de publicació: 17/07/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat