Anar directament al contingut

Festes de la Diada de Lluc

Festes de la Diada de Lluc

El dissabte 9 de setembre se celebrarà la Revetla de la Diada.

El Santuari de Lluc celebrarà del 2 al 10 de setembre les festes de la Diada 2006. Enguany el programa és presentat amb un text del P. Gabriel Seguí, director de l'Arxiu de Lluc, dedicat al 550è aniversari de la fundació de la Col·legiata de Lluc.

Pel que fa a les activitats, el programa inclou com de costum la gran revetlla de la Diada, que tendrà lloc la nit del dissabte 9, i la XXVII Pujada a Peu de la Part Forana, organitzada per l'Associació d'Antics Blavets, que se celebrarà la matinada del diumenge 10.

A més a més se celebraran tot un seguit d'activitats culturals que es poden consultar a l'apartat "Calendari del mes" de la web del Santuari. Entre altres, destaca l'exposició commemorativa "La Santa Casa de Lluc: 550 anys de la Fundació de la Col·legiata" que s'inaugurarà el diumenge 3 a les 12:00 h.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 30/08/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat