Anar directament al contingut

Fira del Disc a Mallorca

Fira del Disc a Mallorca

Hi actuarÓ la banda liderada pel mÝtic Chris Wilson.

Els dies 9 i 10 de setembre tendrÓ lloc al recinte de Fires i Congressos de Palma la VII Fira del Disc a Mallorca, organitzada per l'associaciˇ Ensa´mada Musical. Aquesta nova ediciˇ comptarÓ amb la participaciˇ de 110 expositors internacionals, peninsulars i de les illes.

Com a activitat complementÓria s'han programat 17 actuacions musicals a cÓrrec d'artistes d'arreu del mˇn entre els quals destaquen Las Perras Del Infierno, C. Wilson and The Groovin' Flames, M÷no i Half Foot Outside.

El preu de l'entrada, que inclou un CD de regal per als 5.000 primers visitants, Ús de 6 euros.

MÚs informaciˇ: www.firadeldisc.org

 
Data de publicaciˇ: 31/08/2006

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat