Anar directament al contingut

Gran čxit de participació en el Premi Web 2006

Gran čxit de participació en el Premi Web 2006

140 webs inscrites en aquesta setena edició.

Ja es pot consultar la llista de participants del Premi Web 2006 de BalearWeb. Un total de 140 webs s'han inscrit en aquesta setena edició del concurs, patrocinat per la Direcció General de Política Lingüística. El nombre d'inscrits triplica la participació assolida en l'edició anterior, superant i gairebé desbordant les expectatives dels organitzadors.

El Jurat ja ha iniciat les valoracions de les webs presentades amb l'objectiu de seleccionar les tres guanyadores. La quantitat i qualitat dels projectes concursants dificultarŕ molt la tasca del Jurat i resultarŕ impossible premiar totes les webs mereixedores de reconeixement. Per aquest motiu, els organitzadors ja es replantegen el format i nombre de premis del concurs per a prňximes edicions.

Els interessats en aportar la seva opinió sobre les pŕgines concursants i sobre el concurs en general poden utilitzar el fňrum dedicat.

 
Data de publicació: 04/11/2006

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat