Anar directament al contingut

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Prop de 100 persones assistiren al lliurament dels premis.

La nit del dissabte 25 de novembre es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons del Premi Web 2006 de BalearWeb. L'acte va tenir lloc a Es Baluard - Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma i comptà amb l'assistència de prop d'un centenar de persones.

El veredicte del jurat, format per Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias, Arnau Siches i David Sintes, és el següent:

L'encarregat de lliurar els premis fou Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, patrocinador del concurs, i el mestre de cerimònia fou l'actor Miquel Àngel Torrens, soci de la companyia que va guanyar l'anterior edició del Premi Web: Teatre de què.

També intervingueren els representants de les webs premiades, Andreu Vallbona, webmaster de VIMA rentacar, Dani Ruiz, membre de SBM-XEIX, i Joan Rita, director de l'Herbari Virtual.

Es pot trobàr àmplia informació i fotografies d'aquesta setena edició del concurs i de les anteriors a la web del Premi Web.

Foto © Biel Perelló: Ramon Sellas (BalearWeb), Joan Rita (Herbari Virtual), Miquel Melià (Govern), Andreu Vallbona (Vima rentacar), Dani Ruiz (SBM-XEIX) i Elena Vera (BalearWeb).

 
Data de publicació: 26/11/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat