Anar directament al contingut

Quin tipus d'informació necessita un viatger?

Quin tipus d'informació necessita un viatger?

Enquesta sobre informació turística multimèdia de les Illes Balears.

Des de l'octubre de 2005, la Fundació IBIT dirigeix un estudi sobre l'Ús, necessitat i impacte d'informació turística multimèdia de les Illes Balears a Internet. L'estudi analitza les necessitats informatives dels turistes i viatgers que visiten Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. La investigació també es centra en les preferències de format (text, vídeo, àudio...) abans, durant i després de l'estada.

Amb l'objectiu d'obtenir respostes directament dels viatgers, l'IBIT porta a terme una enquesta que es pot completar a través d'Internet fins el 8 d'octubre. Els investigadors agraeixen la teva participació i si vols que t'avisin personalment quan publiquin els resultats, envia la teva adreça de correu a comunicacio@ibit.org. Les primeres conclusions ja estan disponibles.

El projecte té el suport de la UIB, Mallorca-Fernsehen i la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

 
Data de publicació: 21/09/2007

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat