Anar directament al contingut

Cap al portÓtil ˛ptim: optimitza.cat

Cap al portÓtil ˛ptim: optimitza.cat

El saliner Francesc Felipe emprŔn un projecte web sobre portÓtils.

Entre les noves webs inscrites al directori de MallorcaWeb es troba Optimitza.cat - Cap al portÓtil ˛ptim, a cÓrrec del saliner Francesc Felipe. Optimitza.cat Ús un lloc web dedicat als ordinadors portÓtils que facilita la localitzaciˇ rÓpida del portÓtil mÚs ˛ptim per a cada persona.

La web s'adreša tant als usuaris avanšats com als menys experimentats. Els usuaris avanšats podran trobar el portÓtil que mÚs s'ajusti als seus requeriments grÓcies a un cercador amb infinitat d'opcions. Als usuaris menys experimentats se'ls oferix prŔviament una introducciˇ als components bÓsics d'un ordinador i uns consells sobre els aspectes a tenir en compte a l'hora de triar un portÓtil. Articles d'actualitat, f˛rums i ofertes comercials complementen els continguts d'optimitza.cat.

 
Data de publicaciˇ: 04/10/2007

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat