Anar directament al contingut

III Edició del concurs Comparteix els racons de les Illes

III Edició del concurs Comparteix els racons de les Illes

Convocatòria oberta fins el proper dia 10 de desembre.

Després de la bona acollida de les dues edicions anteriors, la Fundació IBIT ha convocat la tercera edició del concurs "Comparteix els racons de les Illes". El concurs convida als ciutadans i visitants de les Illes Balears a introduir itineraris d'interès científic i cultural de l'arxipèlag. La convocatòria, oberta fins el proper dia 10 de desembre, s'emmarca en la Setmana de la Ciència i la Tecnologia i compta amb el suport de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació i la Conselleria d'Educació i Cultura.

S'accepten propostes d'itineraris, rutes o visites d'interès científic o cultural, classificades en 5 categories:

  • Residents a Formentera
  • Residents a Eivissa
  • Residents a Menorca
  • Residents a Mallorca
  • Residents fora de les Illes Balears que hagin visitat l'arxipèlag

Els premis són:

  • un viatge per a tres persones
  • 5 mòbils amb càmera
  • 5 PDA
  • 5 MP3

Segons explica Antoni Roig, director de la Fundació IBIT, "aquest concurs representa una plataforma des de la qual els visitants de les Illes Balears poden accedir d'una manera innovadora a informació turística de qualitat, ja que no hi ha ningú millor que els propis ciutadans de l'arxipèlag i visitants experimentats per donar a conèixer els tresors paisatgístics de les Balears".

Més informació: itineraris.balearsfaciencia.org

 
Data de publicació: 30/11/2007

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat