Anar directament al contingut

162 webs participen en la vuitena edició del Premi Web

162 webs participen en la vuitena edició del Premi Web

La major participació assolida en la història del concurs.

Finalitzat el termini d'inscripció del Premi Web 2008, la llista de participants inclou un total de 162 webs. Es tracta de la major participació assolida en la història del concurs, superant fins i tot la xifra de 140 webs inscrites en la setena edició.

Els organitzadors agraeixen la participació dels concursants i el suport dels patrocinadors i col·laboradors. Ara s'inicia la difícil tasca de valoració i selecció de webs per part dels membres del jurat. Les webs guanyadores es donaran a conèixer en el transcurs de l'acte de cloenda del Premi Web 2008 que se celebrarà el dissabte 7 de juny a les 12:00 h a la Fundació Pilar i Joan Miró.

Llista de les 162 webs participants

Més informació: Premi Web 2008

Foto de BalearWeb: Fundació Pilar i Joan Miró

 
Data de publicació: 08/05/2008

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat