Anar directament al contingut

Any Darwin

Any Darwin

Les Illes Balears se sumen a la celebració.

L'any 2009 ha estat declarat Any Darwin en commemoració del segon centenari del naixement del naturalista anglès Charles Darwin i del cent cinquantè aniversari de la publicació de la seva obra sobre l'origen de les espècies on exposà les seves teories sobre la selecció natural i l'evolucionisme.

La UIB i el Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de Sa Nostra, s'han sumat a aquesta efemèride amb l'organització de l'Any Darwin a les Illes Balears per tal d'oferir als ciutadans de les Illes l'oportunitat d'entrar en contacte amb el llegat que Darwin deixà a la humanitat.

Més informació:

Darwin 200 (Natural History Museum. London)

 
Data de publicació: 07/01/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat