Anar directament al contingut

Setmana del Llibre en CatalÓ

Setmana del Llibre en CatalÓ

Del 6 al 15 de marš al pati de la Miseric˛rdia.

El pati de la Miseric˛rdia de Palma acollirÓ del 6 al 15 de marš la 20a Setmana del Llibre en CatalÓ organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca amb el patrocini de la Direcciˇ Insular de PolÝtica LingŘÝstica del Consell de Mallorca i de la Direcciˇ General de PolÝtica LingŘÝstica del Govern de les Illes Balears.

Quart Creixent, Drac MÓgic, Llibres Colom, Llibres Mallorca, Literanta, Quorum, Jaume de Montsˇ, Lluna i Embat sˇn les llibreries que participen a la Setmana posant a la venda uns 80.000 tÝtols.

Presentacions de llibres, contacontes i converses sˇn algunes de les activitats que integren el programa de la Setmana del Llibre en CatalÓ d'enguany. La inauguraciˇ de la Setmana tendrÓ lloc el divendres 6, a les 18:00 h, amb el tradicional pregˇ a cÓrrec de l'actriu Montserrat Carulla.

Mes informaciˇ: Programa en format PDF

 
Data de publicaciˇ: 27/02/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat