Anar directament al contingut

III F˛rum Social de Mallorca

III F˛rum Social de Mallorca

Per la defensa i recuperaciˇ dels serveis p˙blics i socials.

El III F˛rum Social de Mallorca se celebrarÓ els dies 12, 13, 14 i 15 de marš a la seu de l'ONCE a Palma. El tema de fons d'aquesta tercera ediciˇ, organitzada per mÚs d'una trentena d'entitats i organitzacions socials mallorquines, se centra en la defensa i recuperaciˇ dels serveis p˙blics i socials com un dret democrÓtic de la ciutadania.

El F˛rum Social de Mallorca assumeix la "Carta de Principis" del F˛rum Social Mundial i s'articula com un espai obert de debat democrÓtic dels moviments socials de lĺilla que sĺoposen al neoliberalisme i cerquen la construcciˇ d'una societat que tengui el ser humÓ com a centre.

MÚs informaciˇ: www.forumsocialdemallorca.org

 
Data de publicaciˇ: 04/03/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat