Anar directament al contingut

Festes al Santuari de Lluc

Festes al Santuari de Lluc

Aniversari de La Coronaciˇ i La Diada.

El Santuari de Lluc acaba de fer p˙blic el programa de les Festes de la Diada 2009. Les primeres celebracions es faran els dies 8, 9 i 10 d'agost amb motiu de la commemoraciˇ del 125Ŕ aniversari de la coronaciˇ de la Mare de DÚu de Lluc (1884-2009).

Les activitats festives es reprendran el dissabte 5 de setembre i es perllongaran tota una setmana, fins el diumenge 13, la Diada. El programa inclou com de costum la gran revetlla de la Diada, que tendrÓ lloc la nit del dissabte 12, i la XXX Pujada a Peu de la Part Forana, organitzada per l'Associaciˇ d'Antics Blavets, que se celebrarÓ la matinada del diumenge 13.

I encara hi ha una ˙ltima proposta per al mes d'octubre, per˛ aquesta tendrÓ lloc a Palma. Es tracta d'un gran concert a cÓrrec de l'Escolania de Lluc i l'Orquestra Simf˛nica de les Illes Balears a l'EsglÚsia dels Sagrats Cors de Palma el 8 d'octubre.

El programa complet es pot consultar en format PDF a l'agenda d'activitats del Santuari de Lluc.

 
Data de publicaciˇ: 04/08/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat